Mintjes en Co

Jolanda is al jaren mijn vaste sparring partner op het gebied van vormgeving en dtp. Ze is heel erg breed inzetbaar: van idee voor een campagne of het ontwikkelen van een complete huisstijl tot de uitvoering van één of meerdere communicatiemiddelen. Ze is creatief, werkt snel en pro-actief, en heeft aan een half woord genoeg. Wanneer ik haar nodig heb, kan ik op haar rekenen, en mijn klanten dus ook op mij. Annemieke Mintjes

Copyright Studijo.nl


Studijo.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten