Voor het dorp

Vanwege de geweldige band die ik met Helma heb (die woont bij mij in het dorp), wil ik voor haar altijd wel even meedenken omtrent de vormgeving voor een aantal dagen die er worden georganiseerd in het MFC. Zo heb ik voor de fietstocht een poster en stempelkaart gemaakt. Een poster voor de vrouwenavond is ook gerealiseerd, maar helaas viel door miss Corona alles in het water… Ik vond het wel de moeite waard om deze in mijn portfolio op te nemen.

Copyright Studijo.nl


Studijo.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten