Jannie’s Salon

Hallo, mijn naam is Jannie Kamstra. Ik ben al bijna 10 jaar de trotse eigenaresse van Jannie’s Salon. Dit is een kapsalon en schoonheidssalon. Ik heb mijn bedrijf aan huis.

Jolanda is een dorpsgenoot van me. Ze maakte vaak folders en posters voor andere bedrijven, die ik dan in mijn salon ophing. Deze zagen er altijd erg professioneel uit. En nu zijn we samen met Jolanda bezig met een nieuwe website. Die is nog niet klaar maar van wat ik er tot nu toe van gezien heb ben ik al erg onder de indruk!

We hebben een kort communicatielijntje dus als er iets is komen we altijd snel tot een oplossing. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Jannie Kamstra, Jannie’s Salon – St.Jacobiparochie

Copyright Studijo.nl


Studijo.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten