Brouwer Administratieve Dienstverlening

Door een wederzijdse klant, ben ik terecht gekomen bij Jolanda.
Ik wou geen standaard logo, zoals vele boekhouders dat hebben. Haar ideeën en uitleg waarom dat bij mij zou kunnen horen, was precies datgene wat ik zocht. Een duidelijk verhaal, achter mijn logo en naam. Snelle feedback, antwoorden en snelle levering.
Jolanda is een harde werker, die weet wat ze wil en hoe ze dat voor mekaar kan krijgen. Een half woord is soms al genoeg om mooie,creatieve ideeën op papier te krijgen! Inmiddels een mooie complete huisstijl, reclame-uitingen, etc. geleverd gekregen.
Een tevreden klant, welke Jolanda zeker zou aanbevelen aan mijn eigen klanten!! Renuka Brouwer

 

Copyright Studijo.nl


Studijo.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten