Helmagroenworkshops

Bij toeval kwam ik Jolanda tegen en hoorde dat ze grafische vormgever was. Ik was een startende ondernemer van Helmagroenworkshops die op zoek was naar een mooi logo voor mijn toen startende bedrijfje. Toen we hadden afgesproken ging alles in een stroomversnelling,. Een heel mooi logo, briefpapier,folders werden gemaakt bodywarmers, en zelf mijn auto heeft ze beletterd. Super!!! Waar ik toen en nu nog steeds erg trots op ben. Ik zeg ook altijd als ik Studijo niet had was ik nooit zo ver geweest en had mijn bedrijf niet zo professionele uitstraling gehad. Ik krijg ook vaak complimenten over de folders/flyers die zij maakt. Een creatief bedrijf die precies hetgeen uitvoert wat je wilt. Studijo is zeker aan te bevelen!!! Helma Pruiksma

Copyright Studijo.nl


Studijo.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten