Over de Grens

Alsof het zo heeft moeten zijn…  Tien jaar geleden werkte ik in Istanbul voor een Daily. Floris Siteur regelde de redactie en advertenties (met nog een aantal mensen) van de Daily en ik gaf deze vorm en maakte ‘m drukklaar. Zo ontstond een geweldige samenwerking. Van het één kwam het ander en Floris vroeg me of ik zin had om een tijdschrift vorm te geven. Nauurlijk! Ik was al een tijdje bezig om uit te zoeken hoe ik mijn eigen bedrijf moest gaan opstarten, dus dit was mijn kans. Windtech International, zo heet het magazine en het bevat informatie over de windenergie-industrie. Het wordt in het Engels gepubliceerd, vanwege de wereldwijde verspreiding. Na wat schetsontwerpen werd het eindresultaat in januari 2004 gelanceerd. Het eerste magazine was een feit. Inmiddels verzorg ik nu al tien jaar de opmaak van het blad voor Siteur Publications, dat acht keer per jaar uitkomt. Dit jaar was er een restyle van het news en twee jaar geleden een toevoeging van een Daily die één keer in de twee jaar gemaakt wordt door een team van Siteur Publications in Duitsland voor een Windenergiebeurs. Deze Daily is een brochure van een aantal pagina’s waar de dagelijkse beursactiviteiten in staan, naast interviews, redactie en advertenties die door de standhouders worden aangeleverd.

Copyright Studijo.nl


Studijo.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten