Rouwrandje met een Silverlining

Begin januari 2018 kreeg ik een telefoontje. Ik verstond wat er gezegd werd, maar was er niet bij met mijn hoofd… “We hebben elkaar gesproken op de Campus in Sint Annaparochie en ik wil graag met je onder het genot van een bakje koffie mijn bedrijf aan je voorstellen en daarna de huisstijl bij je laten ontwerpen.” Ik legde neer en dacht; “Huh… welk bedrijf is dit?” Even gegoogeld: een uitvaartbedrijf. Moeilijk, moeilijk omdat ik net mijn vader was verloren en nu net niet met deze branche geconfronteerd wilde worden. Maar ik wilde zeker iets betekenen voor Gert Beimers. Ik heb al mijn moed bij elkaar geraapt en ben langsgegaan voor een bakje koffie. Voelde me meteen op mijn gemak en heb de situatie uitgelegd. Het is altijd beter om meteen open en duidelijk zijn. Zo hebben we een hele mooie huisstijl voor hem gemaakt: logo, briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Alles in één stijl. Voor de website bleken nog heel wat foto’s nodig te zijn. Samen met Geja fotografie heb ik een draaiboek gemaakt voor foto’s. De eerste locatie bij Gert Beimers thuis was een opstelling van een kist in huiselijke kring. Daarna op pad geweest met de twee auto’s. Het was een heftige, maar mooie dag. Aan het eind van de dag hebben we nog een filmpje gemaakt. Alles werd voor de website gebruikt. De advertenties zijn geregeld en het bord is in progress. Voor het aankomende jaar zijn we alweer bezig met…. iets van 60 pagina’s! Daarover later meer!

Copyright Studijo.nl


Studijo.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten