Slik! Shoot me

_MG_5205B_C_535x768Ook ik zal er uiteindelijk aan moeten toegeven… Een foto van mij op mijn site! Zodat iedereen die mij nodig heeft kan zien met wie hij/zij te maken heeft. Dat heet geloof ik de eerste indruk. Altijd maar het advies naar andere toe, maar zelf.. ho maar. Eindelijk is daar dan de dag gekomen! Ik ontmoette Geja, van Geja fotografie op een FrouljuFoarFroulju beurs en dacht, deze dame moet ik even onthouden! En ja hoor, eindelijk naar zoveel jaren, de stoute schoenen aangetrokken en haar gebeld voor een afspraak. Met de mededeling als je me goed op de plaat krijgt, dan moet je zeker goed zijn, dat is bijna nog niemand gelukt! Met z’n twee gebrainstormd over hoe de foto’s zouden moeten zijn. Want Jolanda kennende moet dit toch zeker anders dan anders kunnen. Ja hoor! Woonachtig op het Bildt… dan moet je daar ook wat mee gaan doen. Het Slik is hier dan het uitgesproken gebied, waar je je foto moet gaan laten maken. Bepakt en bezakt met diverse kledingstukken en natuurlijk mijn gimmick, granny smiths, op naar het Slik. Oeps wat vergeten… dus over de Oude Bildtdijk nog even terug om wat te halen.. Zal je net treffen… Grofvuil aan de kant van de weg… Leuke oude bruine stoel… Op de rem, terug, klep van de auto open en inladen. Het begon al goed. Met mijn hoge hakken over de basaltblokken met stoel en alle andere spullen, hijgend op het slik…. Ja, ja, je moet er wat voor over hebben. Stoel in het riet, op het slik. Schop in het slik, appels overal en nergens. Geen pashokje om om te kleden… oh wat werd het koud na 2 uren… Maar we hebben het gered. Wat ben ik blij met resultaat. Zoals ik ben sta ik op de foto. Slik, wie durft de uitdaging aan?

 

Copyright Studijo.nl


Studijo.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten